Nå må vi faen ta skjerpe oss!

Posted by

Nok er nok, vi er på overtid nå. Tiden er igjen i ferd med å renne ut for noen av oss i samfunnet som er mer utsatt enn andre. Det er jammen på tide at vi tar tak i dette på en slik måte at alle og enhver forstår at nok er faen ta meg nok! At folk er nå lei hele pandemien er greit nok, men det betyr ikke at en skal plutselig gi faen. Det er med andre ord på tide at vi får hodene våres ut av rævva. Og det FORT SOM FAEN!

Jeg har nå fått nok av at folk stort sett driter i det. Jeg har fått nok av at folk fremdeles går rundt med den samme tradisjonelle tankegangen der en tenker at, det er ikke så farlig for det blir jo alltid overdrevet. Det er ikke så nøye. Og det kommer nok ikke til å gjelde meg og mine, for vi er jo stort sett så mye flinkere enn alle andre her i landet. Ja dere vet hvem dere er, så jeg peker på dere og jeg sier: SKJERP DERE! Ja FUCKINGS SKJERP DERE!!!

Helt utrolig at vi nå ser hvor jævla egoistiske mange nordmenn er. Ja vi har jo ofte diskutert det her til lands, men det har nå blitt stort sett slått ned på som bare sure oppstøt av de som vil slenge litt drit. Det siste halve året jo endelig bevist at en stor del av folk her til lands er faktisk utrolig egoistiske, og gir en god faen i andre mennesker rundt seg. Og når de driter i det, ja da bare feier de det bort med at det er vel ikke så nøye, for de skader da ingen bare for at de tenker først og fremst på seg selv. Vel, det akkurat det Dere gjør. Dere skader andre.

Det er mange som også mener at denne pandemien er en overdrivelse som er skapt av enten hysteriske mennesker, eller konspirasjonsteoretikere, for å personlig tjene på det. De om det. Poenget er akkurat det samme, når myndigheter sier at vi skal hoppe, ja da hopper vi, og noen ganger spør vi til og med hvor høyt? Hvis vi er uenige, ja da jobber vi for å forandre på reglene, ikke drite i de! At en er uenig betyr ikke at anarki er plutselig en lovlig veg å gå. Skjerp dere!

Historien vil fortelle oss hvor god de var.


At folk er dritt lei lokale og sentrale myndigheter er jo helt forståelig, da de ofte viser hvor handlingslammet de er når “det brenner på dass”. Helt siden Covid 19 viruset startet med å bli spredd blant oss har vi opplevd bruken av dette idiot-ordet DUGNAD.
Ja jeg kaller det nå et idiot-ord for det har nå dessverre fått null betydning i denne situasjonen vi nå befinner oss i. Dugnad er noe frivillig, noe som vi gjerne driver med for det felles gode.
Staten sin bruk av ordet dugnad er stort sett akkurat det samme som for eksempel Sovjet Unionen brukte for aa begrunne hvorfor folk ble utkommandert til aa gjøre noe de egentlig ikke ville, men som liksom var for det felles gode. Altså en tvang av folket, basert på en slags falsk nasjonal ånd. Så la oss slutte aa bruke dette idiot ordet i denne sammenhengen, siden mange bare driter i det.


Norge har jo en lang lang tradisjon i å fostre feige politikere.
Vi har jo sett gang på gang hvordan de ikke liker å ta avgjørelser som kan få direkte konsekvenser på en slik måte at det kan kan slå tilbake på dem som ledere.
Dette opplever vi igjen i disse pandemi tider. Det er ofte få eller ingen helt krystallklare regler som blir gitt. Sjeldent at de har gitt ansvarsbelagte betingelser, slik at folk faktisk blir straffet hvis de bryter reglene. Bortsett fra noen få kommuner da. Kudos til Deres handlekraft.
Neida, ofte blir det gitt råd, eller sterke råd og anbefalinger. I Norges beste tradisjon, som liksom er igjen en slags dugnadsånd, der folket vet hva som er rett og galt.
Men vi vet jo at folk stort sett er egoistiske, ja de fleste er ofte ego uten en gang å tenke over det faktisk, så det vil da igjen resultere i at VI DRITER I DET!

Skjerp Dere!!

En annen ting som virkelig har fatt fart på seg i disse tider, er jo denne “synd på meg” tradisjonen som vi har laget i Norge. Ja vi husker vel god at vi fikk en ny “minoritet” i kongeriket i våres, nemlig “hyttefolket”. En skulle tro de ville sende representanter til Genève for Menneskerettighets kommisjonen etter hvert. Men den “synd på meg” farsotten som spredde seg over det ganske land, og spesielt blant kjendiser, er virkelig noe for historikerne. Dette er jo bra studier for sosialantropologene våres. Hvorfor er det korrekt at det er mer synd på kjendisene våres? Verdt en studie? Sikkert, for vi må jo ta vare på de lidende kjendisene våres. Drit i Jørgen Hattemaker, han klarer seg nok.

Så, for å summere opp gaulingen min…….. SKJERP DERE!

Rgds, Kai.


One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s